“Le Beaujolais Nouveau est arrivé!”

Traditionen tro frigives årets Beaujolais den 3. torsdag i november. Det fejrer vi på Stella Maris med en aften i Beaujolais’en tegn sammen med kgl. hofleverandør Kjær og Sommerfeldt.

Så inviter venner, familie eller måske dine samarbejdspartnere til en festlig aften torsdag den 15. nov. på Stella Maris.

Det bliver en festlig aften i Beaujolais’ verden med vinsmagning,  skøn 3-retters menu med rødder i det franske landkøkken og dejlige sydfynske råvarer, velakkompagneret af Beaujolais vine, som smages ”bredt og dybt”, i en vin-battle til menuen. Det hele præsenteres af gastronomisk chef Anders Granhøj, som fortæller anekdoter og gode historier om Beaujolais Nouveau gennem tiderne.

Om aftenen har I mulighed for at få et kig ind i på vores hotelværelser, se konferencefaciliteterne og høre mere om de mange oplevelser Stella Maris byder på.

Pris for hele herligheden kr. 795,-

Book på tlf. 62 21 25 25

Bemærk at der er begrænset antal pladser til dette arrangement.

 

Beaujolais Nouveau

Kl. 17.30 Beaujolais Nouveau smagning

Kl. 18.15 3-retters menu inkl. vine

MENU

Skindstegt fisk med sellerimousseline og persille coulis

Løgismose kyllingen med løg confiteret i beaujolais, hvidløgscreme og vilde svampe

Tarte Tatin med kanel og vanilleis

Bon apetit