“Le Beaujolais Nouveau est arrivé!”

Traditionen tro frigives årets Beaujolais den 3. torsdag i november. Det fejrer vi på Stella Maris med en aften i Beaujolais’ens tegn sammen med kgl. hofleverandør Kjær og Sommerfeldt.

Så inviter venner, familie eller måske dine samarbejdspartnere til en festlig aften torsdag den 21. nov. på Stella Maris.

Det bliver en festlig aften i Beaujolais’ verden med vinsmagning,  skøn 3-retters menu med rødder i det franske landkøkken og dejlige sydfynske råvarer, velakkompagneret af Beaujolais vine, som smages ”bredt og dybt”, i en vin-battle til menuen. Det hele præsenteres af gastronomisk chef Anders Granhøj.

Pris for hele herligheden kr. 795,-

Book online på dinnerbooking

Bemærk at der er begrænset antal pladser til dette arrangement.

 

Beaujolais Nouveau

21. november 2019

Kl. 17.30 Beaujolais Nouveau smagning

Kl. 18.15 3-retters menu inkl. vine

MENU

HJERTEMUSLINGER ”BILLY-BY”

Hasselnødder – Parmesan – Rosmarin

KYLLING LABEL ROUGE

Artiskok – Mild hvidløg – Kartoffelpuré

PÆRE I RØDVIN

Tærte - Vaniljeis

Bon apetit

På disse særlige aftener med menu-events kan vi desværre ikke tage højde for allergier og spisehensyn som vegetarer og veganere.