Stella Maris levede op til alle forventninger. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde vores bryllup. Professionel personale, høj kvalitet af mad og vin og fantastisk smukke omgivelser ned til Svendborg Sund. Tak til hotellet for at skabe de bedste rammer for vores bryllupsfest.”
— Marlene & Jonas
 

Bryllup på Stella Maris Hotel de Luxe

Få de smukkeste rammer om jeres bryllup hos Stella Maris de Luxe. Hotellets unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund, de smukke lokaler og den gennemførte luksusstemning er med til at sikre, at I får en romantisk bryllupsfest i selskab med jeres gæster. 

Med en bryllupspakke hos Stella Maris får I jeres livs fest, komplet med flotte lokaler, en særligt sammensat menu, venlig og professionel service og mulighed for overnatning i naturomgivelser på Sydfyn. Vi sætter en ære i, at vores smukke lokaler er hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt team og nyder den gode atmosfære samt, ikke mindst, at I forkæles på smag og nærvær, når I sætter jer til et veldækket bord.

Hotellets egen restaurant, Restaurant Stella Maris, sørger for en gastronomisk oplevelse på jeres store dag. Lad os forkæle jeres smagssanser med den gode og ærlige smag, der kun kommer af at benytte lokale og økologiske råvarer af højeste kvalitet - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen danske ø, Vejrø.

Utrolig mange elementer medvirker til, at en fest bliver vellykket, og for os er det et stort ansvar at blive betroet et bryllup. Vi hjælper med til, at lige præcis jeres bryllup bliver, som I drømmer om. Hos os er der ingen standardløsninger - kun skræddersyede bryllupper designet efter jeres ønsker og idéer. 

PRISer FRA KR. 1.695,- pr. person UDEN OVERNATNING

 

I er også velkommen til at ringe for en indledende samtale på

tlf. 6221 2525

Hent inspiration i vores Celebration brochure

Hent inspiration i vores Celebration brochure

Patricia og Thomas havde taget turen hele vejen fra Texas, for at blive gift i Thomas’ barndomsby. Bliv inspireret af deres skønne video by Jan Igaard .