Efter en veloverstået bryllupsfest kan I og jeres gæster trække jer tilbage og overnatte på vores 36 værelser. Efter en god nats søvn serverer vi morgenmad de luxe i restauranten. Her bliver I forkælet med hjemmebagt brød og lækre specialiteter.

Gæsterne kan overnatte i vores mange forskellige enkelt- og dobbeltværelser. Vores 36 værelser er lækkert indrettet med inspiration fra New England-stilen og dekoreret med blå farver inspireret af himlen og sundet udenfor. Der er kræset om hver enkelt detalje i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer. Værelserne har hver deres unikke indretning tilpasset rummets størrelse og lysindfald. Mange af hotellets værelser har udsigt til Svendborgsund.

Vi anbefaler brudeparret at overnatte i hotellets Romantic Suite, der er hotellets absolutte perle. Suiten er beliggende i hovedbygningen og sætter rammerne for en uforglemmelig oplevelse med både himmelseng og sin lyse og romantiske indretning. Suiten har udsigt over haven og har egen tagterrasse, hvorfra man kan se over Svendborgsund. Den fantastiske udsigt kan også nydes fra 2-personers jacuzzien placeret i det ekstra store badeværelse. 

 

I er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak på tlf 62212525

Bryllup med overnatning

Overnatning med morgenmad i delt dobbeltværelse kr. 1.300,- pr. værelse

Dobbeltværelse med morgenmad som enkeltværelse kr. 1.100,- pr. person