Forlæng den gode oplevelse med overnatning for gæsterne. Så er der mulighed for at afslutte hele oplevelsen med en dejlig fælles morgenmad, hvor I har mulighed for at takke alle gæsterne. Efter en god nats søvn serverer vi brunch i restauranten. Her bliver I forkælet med hjemmebagt brød og lækre specialiteter.

Gæsterne bliver indlogeret i vores mange forskellige enkelt- og dobbeltværelser. Alle vores 36 værelser er lækkert indrettet med inspiration fra New England-stilen og dekoreret med blå farver inspireret af himlen og sundet udenfor. Der er kræset om hver enkelt detalje i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer. Værelserne har hver deres unikke indretning tilpasset rummets størrelse og lysindfald. Mange af hotellets værelser har udsigt til Svendborg Sund.

Brudeparret overnatter i hotellets Romantic Suite, der er hotellets absolutte perle og vores gave til jer. Suiten er beliggende i hovedbygningen og sætter rammerne for en uforglemmelig oplevelse med både himmelseng og sin lyse og romantiske indretning. Suiten har egen balkon, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt over Svendborg Sund og haven. Den fantastiske udsigt kan også nydes fra den 2-personers jacuzzi placeret i det ekstra store badeværelse. 

 

I er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på tlf 62212525

Bryllup med overnatning

Overnatning med morgenmad i delt dobbeltværelse kr. 1.400,- pr. værelse

Dobbeltværelse med morgenmad som enkeltværelse kr. 1.100,- pr. person