Få et eventyrligt og romantisk bryllup på Fyn. Med et bryllup på Stella Maris Hotel de Luxe vil I og jeres gæster kunne mærke kærligheden i fantastiske omgivelser på Sydfyn med udsigt over Svendborg Sund. 


Stella Maris Hotel de Luxe er et idyllisk hotel i naturskønne omgivelser. Med sine unikke rammer er en bryllupsfest på hotellet målrettet dig, som værdsætter høj kvalitet og romantik i naturskønne omgivelser.


Den unikke beliggenhed på Sydfyn gør, at udsigten over Svendborg Sund kan opleves fra bryllupslokalerne. Og med direkte adgang til vores store terrasse og have har I masser af plads ude som inde, om I kommer som et stort eller lille selskab.


Vores smukke hotel blev opført i år 1904, og det er med stor respekt for hotellets rige historie at vi har renoveret og indrettet dets lokaler. Det fynske sund udenfor er også bragt ind i indretningen, der giver bryllupslokalerne en helt særlig maritim karakter. Resultatet er en særpræget romantisk og luksuriøs stemning, der venter jeres gæster, når de ankommer.  

PRISER FRA KR. 1.695,- PR. PERSON UDEN OVERNATNING

 

I er også meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på tlf. 62212525

 
Velkommen indenfor på Stella Maris Hotel de Luxe