Hold jeres næste konference, møde eller business event på Stella Maris. Uanset arrangementets karakter, er det vigtigt, at du har ro til at styre dagens forløb og sikre, at alle får noget positivt ud af at deltage. 

På Stella Maris skal du ikke spekulere på andet. I vores lækre lokaler finder I nemlig balancen mellem at få de bedste rammer, opmærksom og forkælende service og den gode følelse af, at alting følger jeres rytme og program. Her står verden åben. Her er rum til at blive begejstret, tænke store tanker og forstå. 

Vi lever os ind i dit arrangement, og vores mødepakker indeholder alt dét, I skal bruge og har behov for til succesfulde dagsmøder og konferencedøgn. Vi brænder for at komme med inspirerende idéer til teambuilding, aktiviteter, events eller lignende. På Stella Maris kan I være op til 80 personer.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du som arrangør ikke skal spekulere på, om der er kaffe nok, eller få stress over, at en foredragsholder går ti minutter over tid til frokost. Vi finder ud af det. Vidunderligt naturligt!

 

Det perfekte venue for møder, konferencer og business events

 

Dagmøde kl. 9-17

KR. 825,-

Mødelokale med AV-udstyr: projektor, whiteboard, flipover, WiFi, blokke og penne

Let morgenmad

Kaffe, te og vand m/u brus, frisk frugt og knas under hele mødet

Frokost og drikkevarer

Eftermiddagskaffe og te med hjemmebag samt sodavand

Mødedøgn 9-9

KR. 2.425,-

+

Aftenmenu med 3 retter efter køkkenchefens valg

Overnatning

Morgenmad de Luxe