untitled-294.JPG
untitled-294.JPG

festarrangementer


Vi skaber uforglemmelige festarrangementer med

Unik beliggenhed

&

luksuriøs stemning

 

 

SCROLL DOWN

festarrangementer


Vi skaber uforglemmelige festarrangementer med

Unik beliggenhed

&

luksuriøs stemning

 

 

Stella Maris levede op til alle forventninger. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde vores bryllup. Professionel personale, høj kvalitet af mad og vin og fantastisk smukke omgivelser ned til Svendborg Sund. Tak til hotellet for at skabe de bedste rammer for vores bryllupsfest.
— Marlene & Jonas

Drømmer I om at holde jeres livs fest, så lad os opfylde drømmen. 

På STELLA MARIS Hotel de Luxe kan du holde alle former for livets fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest til runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund, og hotellets gennemførte luksusstemning gør hotellet til den smukkeste ramme om jeres private fest.

Med de naturskønne omgivelser, stilfuld indretning, komfortabel overnatning i luksuriøs stil samt de kulinariske nydelser fra restauranten er rammerne sat for en uforglemmelig oplevelse, og jeres fest kan kun blive en succes.

Vi tilbyder at arrangere private fester fra start til slut, så I kan læne jer afslappet tilbage og nyde festen med alle sanser.

Ring 6221 2525 eller skriv til os

Lad dig inspirere af vores forslag, som naturligvis blot er vejledende.

 

STELLA MARIS HELT EKSKLUSIVT

Ønsker I at holde festen med kun jeres selskab som gæster på hotellet, kan dette selvfølgelig lade sig gøre. Vores højsæson er sommeren, som er attraktiv, da terrassen og haven naturligt indgår i festen. Kontakt os og hør mere om mulighederne og pris afstemt årstiden/sæsonen.