Stella Maris levede op til alle forventninger. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at holde vores bryllup. Professionel personale, høj kvalitet af mad og vin og fantastisk smukke omgivelser ned til Svendborg Sund. Tak til hotellet for at skabe de bedste rammer for vores bryllupsfest.
— Marlene & Jonas

Uforglemmelige festarrangementer på Fyn ned til Svendborg sund.

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.

Med de naturskønne omgivelser, stilfuld indretning, komfortabel overnatning i luksuriøs stil samt de kulinariske nydelser fra restauranten er rammerne sat for et uforglemmelig festarrangement, der kun kan blive en succes.

Til både private festarrangementer og firmaevents tilbyder vi at arrangere festen fra start til slut, så I kan læne jer afslappet tilbage og nyde festen med alle sanser.

Vi kan tilbyde forskellige festpakker:

Fest classic - Fest Deluxe - Social dining - Lunch - Brunch - Konfirmation

Da vi er ved at opdatere vores festpakker, er det bedste, du kan gøre at ringe til os for en indledende snak om, hvad du drømmer om til netop dit festarrangement.

BOOK STELLA MARIS HELT EKSKLUSIVT

Ønsker I det helt store bryllupsarrangement med Stella Maris helt eksklusivt for jer og jeres gæster kan dette selvfølgelig lade sig gøre. Om det er hele Stella Maris eller kun en del af hotellet I ønsker, er op til jer. Lad os tage en snak om jeres specifikke ønsker.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak på

TLF. 6221 2525

Facade_lyserød_stella maris.jpg

Hent inspiration til jeres fest i vores Celebration folder (PDF):