Skal dit firma holde en firmaevent, så kan STELLA MARIS Hotel facilitere jeres festarrangement. Uanset om der skal kræses om medarbejderne til et en teambuildingsevent eller chefens jubilæum, så vil vores unikke lokaler ned til Svendborg Sund på Fyn danne den perfekte ramme for firmaarrangementet.

Restaurant Stella Maris leverer maden med lokale og økologiske råvarer af højeste kvalitet - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen danske ø, Vejrø. Vi skræddersyr firmaeventen til jeres behov, og der er også mulighed for at overnatte med vores skønne natur omkring sig.

For os er det en betroet opgave at skabe et absolut uforglemmeligt firmaarrangement, og vi tager vores opgave alvorligt. Vi forstår, at det er detaljerne der danner helheden, og vi er til for at skabe en firmaevent, medarbejderne taler om i lang tid efter. 

 

Til jeres firmaevents tilbyder vi at arrangere festen fra start til slut. Det bedste, du kan gøre at ringe til os for en indledende samtale om, hvad I drømmer om til netop jeres firmafest eller event.

TLF. 6221 2525