GETAWAY CLASSIC I SMUKKE OMGIVELSER  

Trænger I til lidt forkælelse og tid til hinanden? Nyd et romantisk og uforglemmeligt ophold på hotel Stella Maris ved Svendborg sund. Her finder I en dejlig sommerstemning med strejf af badehotel.

Efter indlogering på et af vores smukke værelser byder vi jer velkommen i vores lounge eller på terrassen, hvis vejret er til det. Her kan I nyde den smukke panoramaudsigt over Svendborg sund og en friskbrygget kande stempelkaffe eller te med hjemmebagt sødt.  

Inden middagen serverer vi et glas mousserende vin. Aftenens 3-retters menu er tilberedt af gode og friske økologiske råvarer. Her får I en sublim gastronomisk oplevelse og kyndig vejledning af vores tjenere til at finde den helt rette vin, der vil akkompagnere maden på bedste vis. På vinkortet kan du finde et bredt udvalg fra små og større producenter overalt i Europa. Hvis du brænder for vin, så spørg gerne om en rundvisning i vores hyggelige vinkælder.

Efter en god nats søvn serverer vi morgenmad deluxe i restauranten. Her bliver I forkælet med hjemmebagt brød og lækre specialiteter.  

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

fra 1.325,00 kr.

Da vi ønsker at give jer den bedste oplevelse, beder vi dig booke via nedenstående kontaktformular eller ring til os på tlf. 6221 2525

 

Getaway Classic

  • Indcheck fra kl. 15.00
  • Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad de Luxe
  • 'Café Gourmand' med stempelkaffe eller te med udsøgte små kager og små desserter
  • 1 aperitif før middagen
  • 3 retters menu efter kokkenes fantasi
  • Check ud senest kl. 11.00

Enkeltværelsestillæg fra kr. 400,-

Tillæg for dobbeltværelse Superior kr. 300,-

Tillæg for dobbeltværelse de Luxe med havudsigt kr. 600,-

Børn op til 12 år i ekstra opredning kr. 675,- (kun få værelser)

Der kan max bestilles Getaway for 5 værelser. Ønskes yderligere kontakt vores reception på tlf. 6221 2525