GOURMETOPHOLD

Nyd et romantisk ophold væk fra hverdagens pligter. Med et Gourmetophold hos Stella Maris Hotel de Luxe får du et afbræk i smukke omgivelser ved Svendborg Sund. Her er der plads til at trække vejret og fokusere på at få pulsen helt ned. 

Med et Gourmetophold hos Stella Maris får I en overnatning i et af vores romantiske værelser omgivet af Sydfynsk idyl. Værelsernes indretning er inspireret af New England-stilen og dekoreret med de blå farver fra himlen og sundet udenfor. Der er kræset om hver enkelt detalje i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer. Nogle værelser har udsigt direkte til Svendborg Sund.

Når I er blevet indlogeret på et af vores smukke værelser, byder vi jer velkommen i vores lounge eller på terrassen, hvis vejret er til det. Her kan I nyde den smukke panoramaudsigt over Svendborg Sund og en friskbrygget kande stempelkaffe eller te med hjemmebagt sødt.  

Gourmetopholdet kredser om middagen i Restaurant Stella Maris, vores egen restaurant, hvor fokus er på den gode og ærlige smag baseret på de bedste økologiske og lokale råvarer - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø Vejrø. Her vil i enten kunne opleve en 3-retters menu eller en 7-retters menu, alt efter om I vælger et Gourmetophold Classic eller Gourmetophold de Luxe.

Efter en god nats søvn serverer vi morgenmad de luxe i restauranten. Her bliver I forkælet med hjemmebagt brød og lækre specialiteter.  


PRISER PR. PERSON I DELT DOBBELTVÆRELSE

FRA 1.395,00 KR.

 

Da vi ønsker at give jer den bedste oplevelse, beder vi dig booke via kontaktformularen eller ring til os på tlf. 6221 2525

GOURMET PÅ RESTAURANT STELLA MARIS

GOURMET PÅ RESTAURANT STELLA MARIS

SE VORES VÆRELSESTYPER HER

SE VORES VÆRELSESTYPER HER

OPLEV SKØNNE SYDFYN - udforsk events og oplevelser på Sydfyn og i Svendborg

OPLEV SKØNNE SYDFYN - udforsk events og oplevelser på Sydfyn og i Svendborg