GOURMETOPHOLD PÅ FYN

Nyd et romantisk ophold væk fra hverdagens pligter. Med et Gourmetophold hos Stella Maris Hotel de Luxe får I et afbræk i smukke omgivelser på Fyn. Her er der plads til at trække vejret, helt nede ved Svendborgsund. 

Undet et Gourmetophold hos Stella Maris får I en overnatning i et af vores romantiske værelser omgivet af Sydfynsk idyl. Værelserne er romantisk indrettet efter New England-stilen og de blå farver fra himlen og sundet udenfor er taget ind i dekorationen. Nogle værelser har udsigt direkte til Svendborgsund.

Vi tilbyder eftermiddagskaffe med udsigt over det sydfynske sund, efterfulgt af en middag i Restaurant Stella Maris. Her er fokus er på den gode og ærlige smag baseret på de bedste økologiske og lokale råvarer - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø Vejrø. I vil enten kunne opleve en 3-retters menu eller en 7-retters menu, alt efter om I vælger et Gourmetophold Classic eller Gourmetophold de Luxe.

Om morgenen vågner i op til morgenmad de luxe i restauranten. Her bliver I forkælet med hjemmebagt brød og lækre specialiteter.  


PRISER PR. PERSON I DELT DOBBELTVÆRELSE

FRA 1.395,00 KR.