Idékatalog

Vi byder gerne ind med inspirerende forslag til aktiviteter eller teambuilding, eksempelvis:

Nyd en sejltur på META når du holde møde på Stella Maris Hotel deLuxe .jpg

Sejltur med META

Nyd en sejltur på Svendborg Sund. Træskonnerten META lægger gerne til ved vores private bådebro, hvor I kan stige ombord. Vi sørger gerne for forplejning ombord.

Gorilla Park

Gorilla Park Svendborg ligger i kort køreafstand fra Stella Maris. Her kan I opleve en sjov og udfordrende dag for alle. Der tilbydes 2,7 km forhindringsbane, klatrepark, Segway Safari, lerdueskydning og meget mere. Aktivitet for de aktive.

Smagning af vin, øl, champagne osv.

Nyd en luksuriøs smagning af alt fra champagne, cognac, rom eller øl. Smagningen kan f.eks. foregå i vores unikke vinkælder, hvor stemningen er helt rigtig.

Grill på terrassen

Ønsker I et utraditionelt samlingspunkt om måltidet, tænder vi op i den store grill på terrassen uanset om det er sol eller sne.

Vinsmagning på Stella Maris Hotel de Luxe - en del af jeres møde.jpeg
Tag en frisk dukkert fra egen bådebro på Stella Maris Hotel de Luxe.jpg

Havdyp fra vores egen bådebro

Tag en morgendukkert fra vores private bådebro, og nyd udsigten til Tåsinge, mens Ærøfærgen glider forbi. Eller afslut dagens møde med en forfriskende svømmetur. Så sørger vi for bløde morgenkåber, og måske styrkende ingefærshots til at give varmen igen.

SMUK CYKELTUR ELLER AKTIV MOUNTAINBIKE I SKOVEN 

Stella Maris er omgivet af den smukke Sydfynske natur, som bør opleves fra cykel. Lad os stå for alt det praktiske, og tag et afbræk fra mødet hvor I kan komme ud og trampe lidt i pedalerne. 

Yoga på terrassen - teamaktivitet på Stella Maris.jpg

NATURVANDRING 

Den smukke natur omkring Stella Maris kan også opleves til fods. Lad os arrangere en guidet naturvandring med naturvejleder. Et hit både sommer og vinter.

YOGA PÅ TERRASSEN 

Start dagen med at genfinde roen med yoga på terrassen. Nyd den skønne udsigt over Svendborg Sund, mens I føres gennem en yoga session, og mærk hvordan I bliver ladet op til dagens aktiviteter.