På Stella Maris får du plads til fordybelse og koncentration. Indenfor på hotellet sørger vi for, at I har ro til at styre dagens forløb, og med vores unikke beliggenhed på Sydfyn ud til Svendborg Sund kan I og jeres gæster nyde behagelige pauser udenfor og blive frisket op af den rene fynske havluft.

I skal ikke tænke på andet end dagens program for jeres konference eller møde. I vores lækre lokaler, finder I nemlig balancen mellem at få de bedste rammer, opmærksom og forkælende service og den gode følelse af, at alting følger jeres rytme og program for mødet.

Vi lever os ind i jeres arrangement, og vores mødepakker indeholder alt dét, I skal bruge og har behov for til at fuldende jeres dagsmøder, kursusdøgn, strategimøder eller konferencedøgn. Og så hjælper vi altid gerne med inspirerende idéer til teambuilding, aktiviteter, events og lignende.

Vælg blandt vores mødepakker find lige dén løsning, der passer bedst til jeres konference eller forretningsmøde. Vores Business Classic løsninger er det nemme valg til en komplet mødedag eller mødedøgn, mens vores Business Deluxe løsninger sikrer den bedst mulige forplejning af jeres gæster med gourmetmiddag, De Luxe dobbeltværelser og morgenmad De Luxe. 

 

LÆS MERE OM VORES LOKALER OG FACILITETER HER:

SE ALLE MULIGHEDERNE FOR JERES MØDE ELLER EVENT HER (PDF):