NYHEDSMAIL

Følg med i vores nyhedsmails. Her fortæller vi om stort og småt fra Stella Maris, om nye getaways, rabatter,  konkurrencer, events og meget mere.

Du kan læse den seneste og ældre nyhedsmails her

 

 
sebastian vinder af kokkeelevkonkurrence 2017.jpg

Vi ønsker stort tillykke til vores kokkeelev Sebastian, der har vundet Det åbne Fynske Mesterskab for kokke- og tjenerelever på Kold College i Odense.

Vi er super stolte over hans flotte præstation, og at have ham som del af vores team.

Han vandt med en hovedret bestående af Unghane-ballotine med jomfruhummer, nye spæde løg, confiteret nye kartofler, asparges og sauce blanquette.

Og en lækker og smuk dessert med Makron/Rom is, hindbær, hasselnødde spongekage, bronzefennikel og luftig chokolade.

 

 

Stort tillykke til vores køkkenchef Thomas og hans team!

Vores dygtige og dedikerede køkkenteam var til suppens dag lørdag den 25/2, og fik en flot 4 plads med deres super velsmagende minestrone. Der deltog 14 restauranter, så vi er stolte af vores 4. plads.

Det er ikke kun til konkurrencer de laver rigtig spændende og velsmagende mad - det gør de også i vores hyggelige restaurant. Så læg vejen forbi, hvis du vil opleve det på egen hånd eller på egne smagsløg...

Book bord og se vores menu her.

 

 

STELLA MARIS HAR FÅET EGEN ØKOLOGISK SIGNATUR KAFFE

Helt i tråd med vores vision om god kvalitet og økologi har vi på Stella Maris indgået et spændende samarbejde med Zozozial Coffee, som er et lokalt risteri i Svendborg, der producerer økologisk kaffe.

I samarbejde med Zozozial Coffee har vi fået lavet vores egen signatur kaffe. Den er lavet af økologiske kaffebønner fra Latinamerika og Indonesien. Kafferne bliver ristet efter ”Low and Slow” princippet, og Zozozial har udviklet specielle risteprofiler til hver enkelt kaffe, for at fremhæve smag og note i kaffen.

Kaffen er rund og fyldig, med noter af mørk chokolade, vanilje og valnød, og en let syrlighed.