Anders Granhøj ny gastronomisk chef på Stella Maris

Anders Granhøj, hvis mad mange svendborgensere har elsket de sidste 25 år og savnet de sidste mange år, er tilbage ved komfuret med sit ærlige og begejstrede håndværk med de dybe franske rødder. Vi er meget stolte af at kunne byde Anders velkommen som gastronomisk chef på STELLA MARIS.

 

 
Sebastian fra Stella Maris svendeprøve med bronze.jpg

Stort tillykke til vores kokkeelev Sebastian Philip, der har bestået sin svendeprøve med et flot 10 tal og en bronzemedalje.

Vi er super stolte over hans flotte præstation, og at have ham som del af vores team. Selv om han nu har bestået svendeprøven, har vi stadig glæde af ham til d. 8. juni 2018, hvor hans læretid først officielt er slut.

 

 

 
Stella Maris til suppens dag i Svendborg.JPG

Igen i år deltog Stella Maris' dygtige og dedikerede team til suppens dag i Svendborg. Mange lagde vejen forbi til en smagsprøve på Thomas og hans teams suppe. 

Vil du også gerne opleve deres spændende og velsmagende mad på egen hånd eller på egne smagsløg -  så læg vejen forbi vores hyggelige restaurant med Danmarks måske smukkeste udsigt over sundet. ...

Book bord og se vores menu her.

 

 
sebastian fra Stella Maris vinder af kokkeelevkonkurrence 2017.jpg

Vi ønsker stort tillykke til vores kokkeelev Sebastian, der har vundet Det åbne Fynske Mesterskab for kokke- og tjenerelever på Kold College i Odense.

Han vandt med en hovedret bestående af Unghane-ballotine med jomfruhummer, nye spæde løg, confiteret nye kartofler, asparges og sauce blanquette.

Og en lækker og smuk dessert med Makron/Rom is, hindbær, hasselnødde spongekage, bronzefennikel og luftig chokolade.

 

 
Stella Maris deltager i suppens dag med en flot 4. plads

Stort tillykke til vores køkkenchef Thomas og hans team!

Vores dygtige og dedikerede køkkenteam var til suppens dag lørdag den 25/2, og fik en flot 4 plads med deres super velsmagende minestrone. Der deltog 14 restauranter, så vi er stolte af vores 4. plads.

Det er ikke kun til konkurrencer de laver rigtig spændende og velsmagende mad - det gør de også i vores hyggelige restaurant. Så læg vejen forbi, hvis du vil opleve det på egen hånd eller på egne smagsløg...

Book bord og se vores menu her.

 

 
Stella Maris Hotel de Luxe får deres egen signaturkaffe

STELLA MARIS HAR FÅET EGEN ØKOLOGISK SIGNATUR KAFFE

Helt i tråd med vores vision om god kvalitet og økologi har vi på Stella Maris indgået et spændende samarbejde med Zozozial Coffee, som er et lokalt risteri i Svendborg, der producerer økologisk kaffe.

I samarbejde med Zozozial Coffee har vi fået lavet vores egen signatur kaffe. Den er lavet af økologiske kaffebønner fra Latinamerika og Indonesien. Kafferne bliver ristet efter ”Low and Slow” princippet, og Zozozial har udviklet specielle risteprofiler til hver enkelt kaffe, for at fremhæve smag og note i kaffen.

Kaffen er rund og fyldig, med noter af mørk chokolade, vanilje og valnød, og en let syrlighed.