Der findes tæt på Stella Maris mange muligheder for at opleve skønne Sydfyn. Du har Svendborgs hyggelige byliv tæt på, og kan tage turen til Tåsinge og Langeland. Inden for kort afstand finder I også Egeskov Slot eller tag færgen til Ærø.


 

Vores søde receptionisters helt personlige favoritter er:

 
Øhavsstien.jpg

Øhavsstien

Et lille stykke oppe af vores allé kan man nå Øhavsstien ved at svinge til højre og følge stien, først igennem villakvarteret og dernæst langs kysten ind til centrum. Turen til Svendborg Centrum er ca. 3 km.

 
 

Tåsinges smukkeste steder

Kør til Tåsinge, og tag turen igennem havnebyerne Vindeby & Troense. Fortsæt gennem Valdemars Slots smukke omgivelser, måske efterfulgt af et stop ved den 400 år gamle eg - Ambrosius egen.

På vej mod Svendborg er det et besøg værd at stoppe ved Bregninge Kirke, og nyde udsigten fra kirketårnet. På en klar dag kan 40 kirker ses.

Valdemars Slot på Tåsinge_-preview.jpg
 
 
Ærøfærgen.jpg

Ø-hop - tag færgen ud til de små øer

Fra Svendborg kan du komme til Skarø, Drejø og Hjortø. Øerne byder på en ganske særlig ro og er især kendt for deres smukke natur med fugle og småvildt. Her er der også mulighed for at låne cykler og tage med, og komme helt ned i gear på 2 hjul. Cyklerne reserveres på forespørgsel i receptionen.

 
 

oplev Sydfyn på 2 hjul

Vi har nye cykler til udlejning i samarbejde med Svendborg Cykeludlejning.

”Vores cykler er smukke grønne touringcykler inklusiv hjelme. Cyklerne har 27 udvendige gear, er justerbar til næsten alle størrelser og super komfortable!”

- Frederik, Svendborg Cykeludlejning

udlejningscykler på Stella+Maris.jpg
 
 
 

Events på Sydfyn

På Sydfyn og i Svendborg sker der altid noget. Herunder kan du se et lille udvalg af noget af det der er på kalenderen:


 
 
Events i Svendborg.jpg

Events I Svendborg

Jazzfestival 28. - 29. juni holdes der jazzfestival i Svendborg

www.svendborgjazzfestival.dk

Kulturnat 30. august 2019 holder byens butikker åbent til kl. 22.00

www.shoppingsvendborg.dk

 
 

Kulinarisk Sydfyn

29. - 30. juni 2019

Fødevaremarkedet i Svendborg er Kulinarisk Sydfyns store begivenhed, som hvert år åbner portene for udstillere og publikum fra både ind- og udland. Her stræbes der efter høj kvalitet og gode oplevelser for både børn og voksne. Kulinarisk Sydfyn ønsker at fremme god madkultur, lokale produkter og kulinariske oplevelser.

www.kulinarisksydfyn.dk

Oplevelser på sydfyn - kulinariske sydfyn.jpg
 
 
BOLIG MAD DESIGN messe i Svendborg

bolig mad design

7. - 8. MARTS 2020

Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

www.boligmaddesign.dk

 

Læs mere og find endnu flere aktiviteter, seværdigheder og events her:

www.visitsvendborg.dk

www.visitfyn.dk