Skal dit private festarrangement holdes i eksklusive lokaler omgivet af smuk natur?

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for private fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage til betagende bryllupsarrangementer.

Vores unikke lokaler ned til Svendborg Sund på Fyn danner den perfekte ramme om jeres private arrangement eller fest. Restaurant Stella Maris leverer maden med lokale og økologiske råvarer af højeste kvalitet - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen danske ø, Vejrø.

Vi skræddersyr festarrangement til jeres behov, og der er også mulighed for at overnatte med vores skønne natur omkring sig. Stella Maris hotels lokaler har den rette blanding af hygge og luksus, der skaber en uforglemmelig stemning.

For os er det en betroet opgave at skabe et perfekt festarrangement, og vi tager vores opgave alvorligt. Vi forstår, at det er detaljerne der danner helheden, og vi er til for at skabe et privat arrangement, I altid vil huske. 

BOOK STELLA MARIS HELT EKSKLUSIVT

Ønsker I at holde festen med kun jeres selskab som gæster på hotellet, kan dette selvfølgelig lade sig gøre. Vores højsæson er sommeren, som er attraktiv, da terrassen og haven naturligt indgår i festen. Kontakt os og hør mere om mulighederne og pris afstemt årstiden/sæsonen.

 

Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale på

TLF. 6221 2525

Fest_paa_stella maris.jpg
Hent inspiration i vores Celebration Brochure

Hent inspiration i vores Celebration Brochure