Okt2016-2-9.jpg
Okt2016-2-9.jpg

Restaurant Stella Maris


En unik smags- og sanseoplevelse baseret på økologi og de bedste råvarer Grundelementet i Restaurant Stella Maris

SCROLL DOWN

Restaurant Stella Maris


En unik smags- og sanseoplevelse baseret på økologi og de bedste råvarer Grundelementet i Restaurant Stella Maris

Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag. Vi arbejder med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst  - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø ”Vejrø”. 

Vores 3 retters menu kan udvides med flere retter eller prøv en STELLA MARIS DELUXE MENU, der bl.a. inkluderer 7 retter og vinmenu. Her får du en fuldendt gastronomisk aften. Ydermere er det muligt at udvide den gastronomiske oplevelse gennem en række mulige tilkøb.

Ønsker du derimod en mere simpel og stadig sublim gastronomisk oplevelse, så er der altid mulighed for at vælge enkeltstående retter.

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

 

Se en apetizer fra restauranten 

 
VALENTINS DINNER 14. FEBRUAR En romantisk aften i hjerternes tegn. Vores køkkenchef har sammensat en særlig valentins menu tilberedt med kærlighed og de bedste økologiske råvarer fra lokalområdet. MENU: Fersk stenbiderrogn - Brændt skorzonerrod Puré af rødløg - Luftig cremefraiche - Sprøde radiser Variation af okse - Pommes Anna Perleløg - Det sorte guld - Marv Passionsfrugt - Himmelsk hvid chokolade Vanilje fra Tahiti - Hasselnødder - Blomster Pris 3 retter 425kr Book bord på tlf. 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk

VALENTINS DINNER 14. FEBRUAR

En romantisk aften i hjerternes tegn. Vores køkkenchef har sammensat en særlig valentins menu tilberedt med kærlighed og de bedste økologiske råvarer fra lokalområdet.

MENU:


Fersk stenbiderrogn - Brændt skorzonerrod
Puré af rødløg - Luftig cremefraiche - Sprøde radiser

Variation af okse - Pommes Anna
Perleløg - Det sorte guld - Marv

Passionsfrugt - Himmelsk hvid chokolade
Vanilje fra Tahiti - Hasselnødder - Blomster

Pris 3 retter 425kr

Book bord på tlf. 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk

Åbningstider i restauranten

Kl. 7.00 - 10.00 morgenmad hverdage

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad i weekender og helligdage

Kl. 12.00 - 14.00 frokostservering

kl. 18.00 - 21.00 aftenservering

Januar og februar: Søndage er restauranten lukket for frokost og aften

Vi åbner med glæde op for arrangementer om søndagen i januar og februar. Kontakt os og hør nærmere.

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop kaffe af vores eget blend, en kop te eller en forfriskning.