Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag. Vi arbejder med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst  - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø ”Vejrø”. 

Prøv en 3 eller 5 retters menu eller vores STELLA MARIS DELUXE MENU, der bl.a. inkluderer 7 retter og vinmenu. Her får du en fuldendt gastronomisk aften. 

Ønsker du derimod en mere enkel, men dog stadig sublim gastronomisk oplevelse, så er der altid mulighed for at vælge enkeltstående retter.

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

BOOK BORD:

Er der mindre end 24 timer til jeres reservation, så ring til os direkte på tlf. 6221 2525.

 

Se en apetizer fra restauranten 

 

Åbningstider i restauranten

MORGENMAD Hverdage kl. 7.00 - 10.00 Weekender og helligdage kl. 8.00 - 10.00

FROKOST Kl. 12.00 - 14.00

AFTEN kl. 18.00 - 21.00

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop te eller kaffe af vores eget blend. Eller nyd en kølig pilsner fra Ø-Bryg, et glas vin eller en drink fra baren. Er vejret til det serverer vi gerne på terrassen med udsigt over Svendborg Sund.