Vores køkkenteam har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag. Vi arbejder med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst  - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø Vejrø. 

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

Se en apetizer fra restauranten 

 
 

Åbningstider i restauranten

MORGENMAD Hverdage kl. 7.00 - 10.00 Weekender og helligdage kl. 8.00 - 10.00

FROKOST Kl. 12.00 - 14.00

AFTEN kl. 18.00 - 21.00

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop te eller kaffe af vores eget blend.

Eller nyd en kølig pilsner fra Ø-Bryg, et glas vin eller en drink fra baren.

Er vejret til det serverer vi gerne på terrassen med udsigt over Svendborg Sund.

Frokost på Stella Maris

Ring til os for at høre mere om mulighederne for frokost på Stella Maris.