Vores 36 værelser er lækkert indrettet med inspiration fra New England-stilen og dekoreret med blå farver inspireret af himlen og sundet udenfor. Der er kræset om hver enkelt detalje i alle værelser, hvor indretningen både respekterer den originale bygningsstil og er tilsat moderne elementer. Værelserne har hver deres unikke indretning tilpasset rummets størrelse og lysindfald.

Romantic Suite er et kapitel for sig med udsigt over Svendborg Sund, udgang til egen tagterrasse og et ekstra stort badeværelse med indbygget spa for to.

Udover vores Romantic Suite tilbyder vi en juniorsuite, flere forskellige dobbeltværelser, to enkeltværelser samt handicapvenlige værelser. Nogle af værelserne er placeret i den oprindelige, nyrenoverede hovedbygning – andre er placeret i den nybyggede værelsesfløj. I værelsesfløjen har alle værelser enten terrasse eller balkon - nogle endda med flot udsigt over Svendborg Sund.

 

Se vores romantiske suite:

Alle værelser på hotellet er allergivenlige, så derfor er det ikke tilladt at medbringe dyr.


Romantic Suite

Vores Romantic Suite er hotellets absolutte perle. Suiten er beliggende i hovedbygningen og sætter rammerne for en uforglemmelig oplevelse med både himmelseng og sin lyse og romantiske indretning. Suiten har udsigt over haven og har egen tagterrasse, hvorfra man kan se over Svendborg Sund. Den fantastiske udsigt kan også nydes fra 2-personers jacuzzien placeret i det ekstra store badeværelse.  

Pris pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

fra 3.095,-

25 m2 med egen tagterrasse, himmelseng, 2-personers jacuzzi, douche, badekåber, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

junior Suite - Værelse No. 9

Den lyse og rummelige junior suite er indrettet i en smagfuld og charmerende stil. Her er rammerne sat for en lidt mere luksuriøs oplevelse. Suiten har udsigt over haven og Svendborg Sund, som du både kan nyde fra den behagelige siddegruppe foran vinduet og den 2 personers jacuzzi i det store badeværelse. 

Pris pr. suite pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

fra 2.395,-

24 m2 individuelt indrettet suite, 2 personers Jaccuzi, douche, badekåber, føntørrer, tv, wifi. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

FamilieVærelse

Hotellets familieværelse består af to værelser med mulighed for connecting door. Begge værelser er beliggende mod haven og har egen balkon med udsigt over Svendborg Sund (1.sal). De er indrettet i en lys og luksuriøs stil med inspiration fra vandets blå farver og en klassisk New England-stil.  Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 4 personer

Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 4 personer

fra 3.990,- 

Familieværelset kan ikke bookes online, dette skal ske direkte til hotellet. Ring til os på 6221 2525

48 m2, 2 store værelser adskilt af connecting doors. Balkon på begge værelser. Douche, toilet, føntørrer, tv, wifi på begge værelser. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

Dobbelt de Luxe Værelse

Vores dobbelt de luxe værelser er lyse og rummelige med lidt mere plads end de andre dobbeltværelser. De er fortrinsvis beliggende i den nye bygning med den smukkeste udsigt til Sundet og med enten balkon eller egen terrasse. Alle har lækre detaljer og er indrettet smagfuldt og roligt med inspiration fra vandet. Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer 

Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

fra 2.095,-

Fra 21 til 27 m2 individuelt indrettede med douche eller badekar, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

Dobbelt Superior

Fra 17 til 21 m2 individuelt indrettede med douche eller badekar, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

Hotellets dobbelt superior værelser er lyse og hyggeligt indrettet. De findes både i hovedbygningen og i den nye bygning. Alle er indrettet klassisk med inspiration fra vandet udenfor og med lækre detaljer.

Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

 fra 1.895,-


DOBBELTVÆRELSe Classic

Hotellets standard dobbeltværelser er beliggende i hovedbygningen. Alle er indrettet i romantisk stil og tilpasset det enkelte værelses oprindelig arkitektur og indretning.

Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

 FRA 1.595,-

Fra 15 til 18 m2 individuelt indrettede med bad, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

LILLE DOBBELTVÆRELSE

Fra 12 til 14 m2 individuelt indrettetde med bad, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

Vores små dobbeltværelser er beliggende i hovedbygningen med vandudsigt. Alle er indrettet individuelt og med romantisk stil.

Pris pr. værelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 2 personer

FRA 1.595,-


ENKELTVÆRELSE

Hotellets enkeltværelser varierer i størrelse og indretning. De er beliggende mod gårdspladsen og indrettet meget individuelt, dog er alle værelserne holdt i en lys og luftig stil. Indretningen giver en rolig følelse og en stemning af badehotel.  

Pris pr. standard enkeltværelse pr. nat inkl. morgenmad v/ 1 person

fra 995,- 

Fra 8 til 9 m2 individuelt indrettede med bad, toilet, føntørrer, wifi, tv. Forplejning fra minibar tilkøbes særskilt.

Enkeltværelse i Dobbeltværelse, Superior, De Luxe eller Suite kan også tilkøbes.


HANDICAPVENLIGT VÆRELSE

På hotel Stella Maris forefindes 4 handicapvenlige værelser. Værelserne er beliggende i den nye værelsesfløj med nem tilgang og elevator. De handicapvenlige værelser tager hensyn til behovet for ekstra plads rundt om sengen, på badeværelset mv. Værelserne er endvidere indrettet med fokus på de særlige behov som dårligt gående / kørestolsbrugere måtte have.

Pris pr. værelse pr. nat v/2 personer inkl. morgenmad

fra 1.795 - 1.995

Handicapvenligt værelse kan ikke bookes online, dette skal ske direkte til hotellet. Ring til os på 6221 2525


Kæledyr må desværre ikke medbringes, da alle vores værelser er allergivenlige.