ET AFSLAPPENDE WEEKENDOPHOLD

Stella Maris Hotel de Luxe er et idyllisk hotel i Svendborg på Sydfyn med udsigt over sundet. Hotellet blev kåret som Danmarks bedste i 2017 og vandt i år prisen for det bedste firestjernede hotel. 

Med et weekendophold på Stella Maris får I de perfekte rammer for ro, selvforkælelse og masser af tid til at nyde hinandens selskab. I bliver indlogeret på et af vores skønne værelser, hvor der fra nogle af værelserne er den smukkeste panoramaudsigt over Svendborg Sund.

Med to dage til jeres rådighed, er der rig mulighed for at opleve skønne Sydfyn. Der findes tæt på Stella Maris mange muligheder for aktiviteter. Du har Svendborgs hyggelige byliv tæt på, og kan tage turen til Tåsinge og Langeland. Vi hjælper gerne med forslag til aktiviteter og ture, der passer til både voksne og børn. Inden for kort afstand finder I også Egeskov Slot eller tag færgen til Ærø. Læs mere om jeres muligheder her.

Jeres weekendophold bliver komplet med en gastronomisk oplevelse i vores restaurant, Restaurant Stella Maris. Her byder vi begge aftener på en lækker middag tilberedt med gode og ærlige økologiske råvarer. Hertil kan I med kyndig vejledning af vores tjenere til at finde den helt rette vin, der vil akkompagnere maden på bedste vis. På vinkortet kan du finde et bredt udvalg fra små og større producenter overalt i Europa.

Når I har fået en god nats søvn, vil I ligeledes begge dage blive forkælet med en skøn morgenmad de Luxe bestående af hjemmebagt brød og lækre specialiteter. 

Vidunderligt naturligt

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

KR. 2.095,-

Da vi ønsker at give jer den bedste oplevelse, beder vi dig booke via nedenstående kontaktformular eller ring til os på tlf. 6221 2525

 

Weekend ophold

  • Ankomst fra kl. 15.00
  • Overnatning 2 nætter fra fredag til søndag i delt dobbeltværelse classic ell. superior
  • 1 aften med 2 retter efter kokkens valg
  • 1 aften med 3 retter efter kokkens valg
  • Morgenmad begge dage
  • Afrejse kl. 11.00

Tillæg for dobbeltværelse deluxe med havudsigt pr. nat kr. 800,-

Tillæg for enkeltværelse pr. nat kr. 400,-

Børn op til 12 år kr. 700,- op til 3 år kr. 250,-

Kan reserveres for maks. 15 personer.

Ved reservation på dagen kontakt receptionen

OPLEV SKØNNE SYDFYN - udforsk events og oplevelser på Sydfyn og i Svendborg.

OPLEV SKØNNE SYDFYN - udforsk events og oplevelser på Sydfyn og i Svendborg.