Events på hotel Stella Maris

 

YOGA RETREAT MED ALICIA THOMSEN

D. 26-28 september 2021

Nyd et yoga get-away i 3 dage på Hotel Stella Maris. Alicia byder velkommen til fire yoga sessions, og derudover vil der være mulighed for at nyde Stella Maris’ skønne omgivelser. 

Hver dag vil Stella Maris’ gastronomiske team stå for tre måltider baseret på lokale råvarer, og nyd en kop urtethe gennem hele dagen.

Prisen for opholdet er kr. 6.850,- pr. person.

Der er et begrænset antal pladser. Reserver din plads eller kontakt Alicia Thomsen for spørgsmål på draliciathomsen@aol.com. 

WINE BATTLE 2021

D. 28 oktober 2021 kl. 18.00

Remi Sahner, Løgismose Vin, dyster i lækre glas mod Kim Langeskov, Vinova, i årets Wine Battle.

De to svogre er nogle af landets dygtigste og mest erfarne vinfolk fra hver deres virksomhed. Herrerne sætter deres udvalgte glas til hver af Stella Maris’s gastronomiske 5 fantastiske retter – og du er under middagen med til at bestemme, hvem der vinder på dagen.

Vinene er naturligvis hemmelige, indtil du smager dem, men som du kan høre, er der lagt i kakkelovnen. Husk at afspille videoen med lyd.

Pris pr. person kr. 1.095,-

Book bord midt i kampen på telefon 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk.

STELLA MARIS’ JULEFROKOST 2021

Julehyggen er noget, der er vidunderligt naturligt for os danskere. Derfor elsker vi også at dyrke og forfine traditionerne omkring julefrokosten på Stella Maris.

Du skal genkende julens smage, men du må også godt få en velkommen overraskelseI de julepyntede stuer sætter vi tiden i stå og lader jer nyde, at der er tænkt på alle detaljer i den afslappede stemning af den gode mad og det rigtige selskab. Det kan vi love, fordi det hos os kommer lidt af sig selv – det er simpelthen sådan vi er hele året.

Stella Maris’ gastronomiske team har kærligt tilrettelagt en tre-retters menu af højtidens bedste smage, der indledes med en aperitif i de julepyntede stuer, serveres med en lækker vinmenu og afsluttes med kaffe og knas.

Klik her for at læse mere om julefrokost på Stella Maris.

Pris pr. person uden overnatning fra kr. 1.095,-

Ring til os på tlf. 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk for bestilling. 

STELLA MARIS EKSKLUSIV NYTÅRSAFTEN 

Traditionen tro byder vi på Stella Maris Hotel de Luxe velkommen til en luksuriøs nytårsaften i vores smukke omgivelser.

Denne særlige aften byder på alt hvad der kendetegner en uforglemmelig nytårsaften – og med det lille ekstra som kun du, de smukke omgivelser og en fantastisk stemning kan give.

Oplev en fantstisk 5 retters nytårsmenu, skabt med ærlighed og gode økologiske råvarer og hvor vi har leget med det klassiske og skabt nye oplevelser, der er legende enkle.

Hertil skal I nyde et udvalg af udsøgte vine. Efter middagen spiller en DJ op til en festlig aften med skønne cocktails, dans og selvfølgelig Champagne & kransekage til at skyde det nye år i gang.

Klik her for al læse mere om nytårsaften på Stella Maris

Pris pr. person uden overnatning kr. 2.295,-

Book bord på telefon 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk.

Dit eget event på Hotel Stella Maris

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.