Events på hotel Stella Maris

 

STELLA MARIS’ JULEFROKOST 2021

Julehyggen er noget, der er vidunderligt naturligt for os danskere. Derfor elsker vi også at dyrke og forfine traditionerne omkring julefrokosten på Stella Maris.

Du skal genkende julens smage, men du må også godt få en velkommen overraskelseI de julepyntede stuer sætter vi tiden i stå og lader jer nyde, at der er tænkt på alle detaljer i den afslappede stemning af den gode mad og det rigtige selskab. Det kan vi love, fordi det hos os kommer lidt af sig selv – det er simpelthen sådan vi er hele året.

Stella Maris’ gastronomiske team har kærligt tilrettelagt en tre-retters menu af højtidens bedste smage, der indledes med en aperitif i de julepyntede stuer, serveres med en lækker vinmenu og afsluttes med kaffe og knas.

Klik her for at læse mere om julefrokost på Stella Maris.

Pris pr. person uden overnatning fra kr. 1.095,-

Ring til os på tlf. 6221 2525 eller reception@stellamaris.dk for bestilling. 

Dit eget event på Hotel Stella Maris

På Stella Maris Hotel de Luxe kan du holde alle former for fester – fra barnedåb, konfirmations- og guldbryllupsfest, runde fødselsdage og betagende bryllupsarrangementer til firmaevents.

Stella Maris’ unikke beliggenhed direkte ned til Svendborg Sund tilbyder festlokaler for både private fester og firmaarrangementer. Hotellets gennemførte luksusstemning gør det til den smukkeste ramme om festarrangementer med mulighed for overnatning.