Østers – Crustade – Havtaskekæbe
Champagne Ayala, Brut Majeur, Aÿ, Frankrig
300, –
Friskfanget stenbiderrogn
Urter – vaffel – pisket creme fraiche
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2022
***
Rillette af fisk fra Svendborgsund
Rygeost – krabbebisque – ramsløgsolie
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022
***
Bagt, glaseret løg & Caviar
Jordskokkekompot – skum på gammelknas
Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State, USA 2020
***
Stegt Vagtel
Gulerod – farseret morkel – morkelsauce
Joseph Drouhin, Morgon Hospices de Belleville, Gamay, Beaujolais, Frankrig 2021
***
Stegt lammefilet med urtecrust
Grillet endivesalat i marvvinaigrette – persillerodspure – sherrysauce
*Er du ikke til lam, har vi naturligvis et alternativ
Quinta dos Murcas, Reserva, Touriga Nacional/Touriga Franca/m.fl., Douro, Portugal 2017
***
Drunken dog – kirsebær blå
Stikkelsbær – pære – sprødt
Natura, Ruby Reserve, Touriga Franca, Graham’s, Douro, Portugal
***
Mørk chokolade Sfære
Saltkaramel mousse – passionfrugt is – crumble – lun saltkaramel sauce
Delgado Zuleta, Monteagudo, Moscatel, Jerez, Spanien
Blomkåls cous cous
Urter – vaffel – pisket creme fraiche
Dominique Stagård, Urban, Grüner Veltliner, Kremstal, Østrig 2022
***
Rygeost creme
Stikkelsbær – luftig gulerods skum – ramsløgsolie
Jean Pabiot, Sauvignon Blanc, Pouilly-Fumé, Frankrig 2022
***
Bagt, glaseret løg & Kaviar
Jordskokkekompot – skum på gammelknas
Ste. Michelle, Chardonnay, Washington State, USA 2020
***
Selleri bagt med miso & brunet smør
Grillet endivesalat i vinaigrette – persillerodspure – sherrysauce
G.D. Vajra, Claré J.C., Nebbiolo, Piemonte, Italien 2022
***
Crème Brûlée med mild kaffe
Hvid chokoladecrumble – citronsorbet
Château Lafon, Sémillon/Sauvignon Blanc, Sauternes, Frankrig 2019
Petit Fours
Kaffe eller The
130, –
1-ret 350,-
3-retter 600,-
m/vin 1.050,-
5-retter 850,-
m/vin 1.600,-
7-retter 1.100,-
m/vin 2.045,-
Book bord