Mød os på Møde og Event messen i Bella Center

Mød os på Møde og Event messen i Bella Center

D. 28. februar og 1. marts er vi på Møde og Event messen.

Kom forbi vores stand, som du finder i området med Mødeøen Fyn. Vi glæder os til at tage en snak med dig om alle de muligheder vi kan tilbyde indenfor møder og business events.

Valentinsdag 2018

Valentinsdag 2018

Valentinsdag er de elskendes dag. Fejrer du Valentinsdag?
 

Vi elsker romantik og at skabe de helt perfekte rammer for en romantisk aften. Traditionen tro har vores køkkenchef og hans team sammensat en særlig Valentins menu der emmer af kærlighed. Skal der være lidt mere forkælelse end en romantisk middag, så tilbyder vi også et VALENTINS GETAWAY.

Velkommen 2018

Velkommen 2018

Julen og nytåret er nu vel overstået og vi har taget hul på 2018. Håber I alle kom godt ind i det nye år.

Vi glæder os meget til et nyt og spændende år på både Stella Maris og Vejrø Resort. Begge steder vil der i 2018 være succeser der gentages, men også nye tiltag som vi håber I alle vil tage godt imod.

 

Glædelig jul

Glædelig jul

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og god juleferie

Lige om lidt er det juleferie

Lige om lidt er det juleferie

- og det er det også for alle os på Stella Maris. Efter et godt og travlt år med mange glade gæster, skønne bryllupper og dejlige oplevelser, trænger vi alle til en lille juleferie. 

Danmarks bedste firestjernede hotel 2018

Danmarks bedste firestjernede hotel 2018

Vores gæster har talt og kåret os som det  bedste firestjernede hotel i Danmark. Det er andet år I træk, at vi bliver hædret med en førsteplads på TRIVAGO. 

Sommerbryllup, gourmet aften og Fly in

Sommerbryllup, gourmet aften og Fly in

På Stella Maris har vi haft en fantastisk sommer med masser af glade gæster og skønne fester. Du kan også booke dit livs fest på Stella Maris Hotel de Luxe.

Miniferie på Stella Maris og stort Fly-In på Vejrø

Miniferie på Stella Maris og stort Fly-In på Vejrø

Se de seneste nyheder og meget mere om Stella Maris Hotel de Luxe og Vejrø Resort i vores nyhedsmail her...

Læs for eksempel om vores kokkeelev Sebastian fra Stella Maris, der blev nr 1 i kokkekonkurrence, om det store Fly-In vi har på Vejrø i weekenden og se skønne billeder fra Country Side besøg på Stella Maris.

Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Så har vi taget hul på et nyt år. Ja vi er faktisk igennem den første måned allerede. Et nyt og friskt år står nu åbent for os fuld af muligheder, events og oplevelser. 

Mange laver nytårsfortsæt - store som små ændringer de ønsker at lave i det nye år. Har du lavet et nytårsfortsæt? Det har vi ikke her på Stella Maris. Men skulle vi have, ville det være fortsat at sørge for god kvalitet og personlig service, så vi kan blive ved med at have glade og tilfredse gæster. Og måske endnu engang kan blive kåret til Danmarks bedste hotel af vores søde gæster.

Vi er klar til det nye år!


Læs meget mere om glade gæster, fester & bryllupper, vores nye signatur kaffe og getaways på Stella Maris og vores skønne ø, Vejrø.