Danmarks bedste firestjernede hotel 2018

Danmarks bedste firestjernede hotel 2018

Vores gæster har talt og kåret os som det  bedste firestjernede hotel i Danmark. Det er andet år I træk, at vi bliver hædret med en førsteplads på TRIVAGO. 

Sommerbryllup, gourmet aften og Fly in

Sommerbryllup, gourmet aften og Fly in

På Stella Maris har vi haft en fantastisk sommer med masser af glade gæster og skønne fester. Du kan også booke dit livs fest på Stella Maris Hotel de Luxe.

Miniferie på Stella Maris og stort Fly-In på Vejrø

Miniferie på Stella Maris og stort Fly-In på Vejrø

Se de seneste nyheder og meget mere om Stella Maris Hotel de Luxe og Vejrø Resort i vores nyhedsmail her...

Læs for eksempel om vores kokkeelev Sebastian fra Stella Maris, der blev nr 1 i kokkekonkurrence, om det store Fly-In vi har på Vejrø i weekenden og se skønne billeder fra Country Side besøg på Stella Maris.

Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Så har vi taget hul på et nyt år. Ja vi er faktisk igennem den første måned allerede. Et nyt og friskt år står nu åbent for os fuld af muligheder, events og oplevelser. 

Mange laver nytårsfortsæt - store som små ændringer de ønsker at lave i det nye år. Har du lavet et nytårsfortsæt? Det har vi ikke her på Stella Maris. Men skulle vi have, ville det være fortsat at sørge for god kvalitet og personlig service, så vi kan blive ved med at have glade og tilfredse gæster. Og måske endnu engang kan blive kåret til Danmarks bedste hotel af vores søde gæster.

Vi er klar til det nye år!


Læs meget mere om glade gæster, fester & bryllupper, vores nye signatur kaffe og getaways på Stella Maris og vores skønne ø, Vejrø. 

Vi ønsker jer alle Godt Nytår

Vi ønsker jer alle Godt Nytår

Vi har nu taget hul på årets aller sidste dage. Julen er vel overstået. I har forhåbentlig alle sammen fået hygget med familie & venner, spist en masse dejlig julemad og fyldt hjerterne med glæde.

Vi håber også det bliver et godt og spændende år for alle jer. I kan jo starte det nye år med ren forkælelse med et Get over New Year Getaway med morgenbadning, nytårsbrunch med bobler til og gratis havudsigt. Læs mere om det i denne mail.

Rigtig godt nytår - og husk nu at passe på jer selv & hinanden!