Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Valentinskonkurrence og vores egen kaffe

Så har vi taget hul på et nyt år. Ja vi er faktisk igennem den første måned allerede. Et nyt og friskt år står nu åbent for os fuld af muligheder, events og oplevelser. 

Mange laver nytårsfortsæt - store som små ændringer de ønsker at lave i det nye år. Har du lavet et nytårsfortsæt? Det har vi ikke her på Stella Maris. Men skulle vi have, ville det være fortsat at sørge for god kvalitet og personlig service, så vi kan blive ved med at have glade og tilfredse gæster. Og måske endnu engang kan blive kåret til Danmarks bedste hotel af vores søde gæster.

Vi er klar til det nye år!


Læs meget mere om glade gæster, fester & bryllupper, vores nye signatur kaffe og getaways på Stella Maris og vores skønne ø, Vejrø. 

Vi ønsker jer alle Godt Nytår

Vi ønsker jer alle Godt Nytår

Vi har nu taget hul på årets aller sidste dage. Julen er vel overstået. I har forhåbentlig alle sammen fået hygget med familie & venner, spist en masse dejlig julemad og fyldt hjerterne med glæde.

Vi håber også det bliver et godt og spændende år for alle jer. I kan jo starte det nye år med ren forkælelse med et Get over New Year Getaway med morgenbadning, nytårsbrunch med bobler til og gratis havudsigt. Læs mere om det i denne mail.

Rigtig godt nytår - og husk nu at passe på jer selv & hinanden!

JULEHYGGE, HJEMMELAVET JULEKNAS OG DANMARKS BEDSTE HOTEL

JULEHYGGE, HJEMMELAVET JULEKNAS OG DANMARKS BEDSTE HOTEL

Året lakker mod sin ende, og vi har nået årets sidste måned december måned, der byder på julehygge og hjemmelavet juleknas. Inden året slutter helt, har du stadig mulighed for at nyde et hyggeligt juleophold på Stella Maris. Du kan også afslutte året med et eksklusivt nytårsarrangement med en veltilberedt 5-retters menu, bobler og kransekage. Aftenen nydes med den smukke udsigt til Svendborg Sund og en enestående chance for at nyde synet af aftenens fyrværkeri over Svendborg By.

Læs meget mere om december på Stella Maris Hotel de Luxe i denne nyhedsmail.