AT8V6104.jpg
Okt2016-0670.jpg
AT8V6104.jpg

Job


SCROLL DOWN

Job


 

Har du lyst til at blive en del af et motiveret team på danmarks bedste hotel beliggende direkte ved Svendborg Sund? Brænder du for hotelbranchen og service?

.

 

Stella Maris Hotel de Luxe søger ikke blot et højt uddannelses- og erfaringsniveau, men også dynamiske, pragmatiske og fleksible personer med en veludviklet sans for kundeservice og luksus

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, og hver dag arbejde for at vores kunder får en oplevelse af luksus og den bedste service, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til bogholderiet@vejroe.dk. Fortæl her lidt om dig selv og hvad du kan bidrage med på Stella Maris - Hotel de Luxe.

 

Vision


Vision


Okt2016-0670.jpg

historie


fra missionshotel til

afslappet luksus og høj kvalitet

historie


fra missionshotel til

afslappet luksus og høj kvalitet

 

Ejendommen blev bygget af Frederik Lehmann Weber i 1904, og hed Kogtvedhus. I 1906 blev stedet solgt til Hvidkilde Gods. De næste 10 år blev stedet brugt som enkesæde for enkegrevinden Anna Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Grevinden flyttede ind med en husholdning på 16 – 18 tjenestefolk til at passe huset, kørehestene og jorden omkring. Grevinden gav stedet navnet: Stella Maris – det er latin og betyder havets stjerne.

Hvidkilde Gods sælger stedet i 1916 til en sjællænder, der brugte stedet som privat sommerbolig. I 1927 bliver Stella Maris første gang åbnet for andet end ren privat beboelse. Navigationsskoleforstander Aage W. Tuxen køber stedet og åbner en skole for folk, der ville emigrere og lære sprog. Siden blev det indrettet til sommerpensionat.

 

I 1935 køber den unge diakon Kresten Christensen Stella Maris og gør det til et kristent rekreationshjem og sommerpensionat.

I 1967 bliver Stella Maris købt af Indre Mission og indrettes som missionshotel, hvor der holdes daglige andagter. Et væsentligt formål for Stella Maris var i alle årene, at tilrettelægge arrangementer, hvor forkyndelse af Guds Ord var det bærende i arbejdet.

På missionshotellet blev der ikke serveret alkohol, og der fandtes ikke en minibar på værelset. Dette gav bl.a. forretningsrejsende mulighed for at være væk hjemmefra uden fristende alkohol. Hotel Stella Maris var det sidste missionshotel i Danmark, og salget af hotellet slutter dermed driften af sådanne.

Det nye Hotel Stella Maris har intet med Indre Mission at gøre - hotellet drives i privat regi med både vin i kælderen og cocktails i baren. Hotel Stella Maris åbnede 1. marts 2014 med 36 luksuriøse værelser, mødelokaler, lounge, bar, terrasse, vinkælder og Restaurant.