AT8V6574.jpg
AT8V6550 1 1.jpg
Okt2016-0670.jpg
AT8V6574.jpg

Nyheder


Hold dig opdateret på de sidste nyheder om Stella Maris

SCROLL DOWN

Nyheder


Hold dig opdateret på de sidste nyheder om Stella Maris

 

NYHEDSMAIL

Følg med i vores nyhedsmails. Her fortæller vi om stort og småt fra Stella Maris, om nye getaways, rabatter,  konkurrencer, events og meget mere.

Du kan læse den seneste og ældre nyhedsmails her

 

 
sebastian vinder af kokkeelevkonkurrence 2017.jpg

Vi ønsker stort tillykke til vores kokkeelev Sebastian, der har vundet Det åbne Fynske Mesterskab for kokke- og tjenerelever på Kold College i Odense.

Vi er super stolte over hans flotte præstation, og at have ham som del af vores team.

Han vandt med en hovedret bestående af Unghane-ballotine med jomfruhummer, nye spæde løg, confiteret nye kartofler, asparges og sauce blanquette.

Og en lækker og smuk dessert med Makron/Rom is, hindbær, hasselnødde spongekage, bronzefennikel og luftig chokolade.

 

 

Stort tillykke til vores køkkenchef Thomas og hans team!

Vores dygtige og dedikerede køkkenteam var til suppens dag lørdag den 25/2, og fik en flot 4 plads med deres super velsmagende minestrone. Der deltog 14 restauranter, så vi er stolte af vores 4. plads.

Det er ikke kun til konkurrencer de laver rigtig spændende og velsmagende mad - det gør de også i vores hyggelige restaurant. Så læg vejen forbi, hvis du vil opleve det på egen hånd eller på egne smagsløg...

Book bord og se vores menu her.

 

 

STELLA MARIS HAR FÅET EGEN ØKOLOGISK SIGNATUR KAFFE

Helt i tråd med vores vision om god kvalitet og økologi har vi på Stella Maris indgået et spændende samarbejde med Zozozial Coffee, som er et lokalt risteri i Svendborg, der producerer økologisk kaffe.

I samarbejde med Zozozial Coffee har vi fået lavet vores egen signatur kaffe. Den er lavet af økologiske kaffebønner fra Latinamerika og Indonesien. Kafferne bliver ristet efter ”Low and Slow” princippet, og Zozozial har udviklet specielle risteprofiler til hver enkelt kaffe, for at fremhæve smag og note i kaffen.

Kaffen er rund og fyldig, med noter af mørk chokolade, vanilje og valnød, og en let syrlighed.

 

AT8V6550 1 1.jpg

Job


Job


 

Har du lyst til at blive en del af et motiveret team på danmarks bedste hotel beliggende direkte ved Svendborg Sund? Brænder du for hotelbranchen og service?

.

 

Stella Maris Hotel de Luxe søger ikke blot et højt uddannelses- og erfaringsniveau, men også dynamiske, pragmatiske og fleksible personer med en veludviklet sans for kundeservice og luksus

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, og hver dag arbejde for at vores kunder får en oplevelse af luksus og den bedste service, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til bogholderiet@vejroe.dk. Fortæl her lidt om dig selv og hvad du kan bidrage med på Stella Maris - Hotel de Luxe.

 
Okt2016-0670.jpg

historie


fra missionshotel til

afslappet luksus og høj kvalitet

historie


fra missionshotel til

afslappet luksus og høj kvalitet

 

Ejendommen blev bygget af Frederik Lehmann Weber i 1904, og hed Kogtvedhus. I 1906 blev stedet solgt til Hvidkilde Gods. De næste 10 år blev stedet brugt som enkesæde for enkegrevinden Anna Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Grevinden flyttede ind med en husholdning på 16 – 18 tjenestefolk til at passe huset, kørehestene og jorden omkring. Grevinden gav stedet navnet: Stella Maris – det er latin og betyder havets stjerne.

Hvidkilde Gods sælger stedet i 1916 til en sjællænder, der brugte stedet som privat sommerbolig. I 1927 bliver Stella Maris første gang åbnet for andet end ren privat beboelse. Navigationsskoleforstander Aage W. Tuxen køber stedet og åbner en skole for folk, der ville emigrere og lære sprog. Siden blev det indrettet til sommerpensionat.

 

I 1935 køber den unge diakon Kresten Christensen Stella Maris og gør det til et kristent rekreationshjem og sommerpensionat.

I 1967 bliver Stella Maris købt af Indre Mission og indrettes som missionshotel, hvor der holdes daglige andagter. Et væsentligt formål for Stella Maris var i alle årene, at tilrettelægge arrangementer, hvor forkyndelse af Guds Ord var det bærende i arbejdet.

På missionshotellet blev der ikke serveret alkohol, og der fandtes ikke en minibar på værelset. Dette gav bl.a. forretningsrejsende mulighed for at være væk hjemmefra uden fristende alkohol. Hotel Stella Maris var det sidste missionshotel i Danmark, og salget af hotellet slutter dermed driften af sådanne.

Det nye Hotel Stella Maris har intet med Indre Mission at gøre - hotellet drives i privat regi med både vin i kælderen og cocktails i baren. Hotel Stella Maris åbnede 1. marts 2014 med 36 luksuriøse værelser, mødelokaler, lounge, bar, terrasse, vinkælder og Restaurant.