Okt2016-2-9.jpg
Okt2016-2-9.jpg

Restaurant


Stella Maris

en unik smags- og sanseoplevelse

SCROLL DOWN

Restaurant


Stella Maris

en unik smags- og sanseoplevelse

Velkommen til Restaurant Stella Maris

 

Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag tilberedt med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst.

Menuen kan udvides med flere retter eller til STELLA MARIS DELUXE MENU, der bl.a. inkluderer 7 retter.  Der er altid mulighed for at vælge enkeltstående retter.

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

Åbningstider i restauranten

Kl. 7.00 til 10.00 morgenmad

Kl. 12.00-14.00 frokost

kl. 18.00-21.00 middag

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop kaffe af vores eget blend, en kop te eller en forfriskning.

November - februar lukker køkkenet kl. 20.00 for sidste menubestilling

I Januar - februar holder restauranten lukket for frokost og middag om søndagen. Vi åbner dog gerne op ved særlige forespørgsler. Kontakt os på hotel@stellamaris.dk