Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag. Vi arbejder med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst  - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø ”Vejrø”. 

Vores 3 retters menu kan udvides med flere retter eller prøv en STELLA MARIS DELUXE MENU, der bl.a. inkluderer 7 retter og vinmenu. Her får du en fuldendt gastronomiske aften. Ydermere er det muligt at udvide den gastronomiske oplevelse gennem en række mulige tilkøb.

Ønsker du derimod en mere simpel og stadig sublim gastronomisk oplevelse, så er der altid mulighed for at vælge enkeltstående retter.

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

 

Åbningstider i restauranten

Kl. 7.00 - 10.00 morgenmad hverdage

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad i weekender og helligdage

Kl. 12.00 - 14.00 frokostservering

kl. 18.00 - 21.00 aftenservering

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop kaffe af vores eget blend, en kop te eller en forfriskning.