Okt2016-2-9.jpg
Okt2016-0160.jpg
Okt2016-2-9.jpg

Restaurant Stella Maris


En unik smags- og sanseoplevelse baseret på økologi og de bedste råvarer Grundelementet i Restaurant Stella Maris

SCROLL DOWN

Restaurant Stella Maris


En unik smags- og sanseoplevelse baseret på økologi og de bedste råvarer Grundelementet i Restaurant Stella Maris

Køkkenchef Thomas Skovsmose-Falck har sammensat en menu som løbende skiftes efter årstidens inspiration og råvarer.

Vores fokus er først og fremmest den gode ærlige smag. Vi arbejder med de bedste lokale råvarer, naturligvis økologiske når muligt og bedst  - heriblandt grøntsager og kød fra vores egen ø ”Vejrø”. 

Vores 3 retters menu kan udvides med flere retter eller prøv en STELLA MARIS DELUXE MENU, der bl.a. inkluderer 7 retter og vinmenu. Her får du en fuldendt gastronomiske aften. Ydermere er det muligt at udvide den gastronomiske oplevelse gennem en række mulige tilkøb.

Ønsker du derimod en mere simpel og stadig sublim gastronomisk oplevelse, så er der altid mulighed for at vælge enkeltstående retter.

Vin
Vores vine akkompagnerer på fineste vis køkkenets stil og smagstendenser. Her er vin fra både små og store producenter, primært fra Frankrig og Italien

Vi glæder os til at se jer.

God appetit!

 

 

Se en apetizer fra restauranten 

 

Åbningstider i restauranten

Kl. 7.00 - 10.00 morgenmad hverdage

kl. 8.00 - 10.00 morgenmad i weekender og helligdage

Kl. 12.00 - 14.00 frokostservering

kl. 18.00 - 21.00 aftenservering

November: Søndage er restauranten lukket for frokost og aften

December: søndag d. 3. og 10. december er restauranten lukket til aften

Julelukket fra søndag den 17. december Fra kl. 11.00. Vi åbner igen lørdag den 30. december Kl. 12.00. Vi kan altid kontaktes på hotelchef@stellamaris.dk, hvor vi vil svare hurtigst muligt.

Nytårslukket fra den 1. til den 2. januar 2018 inkl. Vi åbner igen til frokost tirsdag den 3. januar kl. 12.00

Januar: Søndage er restauranten lukket for frokost og aften

Vi åbner med glæde op for arrangementer om søndagen i november, december og januar. Kontakt os og hør nærmere.

Bar & lounge

Du har mulighed for at nyde en god kop kaffe af vores eget blend, en kop te eller en forfriskning.

Okt2016-0160.jpg

Arrangementer på Stella Maris


Læs mere om vores arrangementer på Stella Maris Hotel de Luxe

Arrangementer på Stella Maris


Læs mere om vores arrangementer på Stella Maris Hotel de Luxe

Mortensaften

Hold Mortens aften på Stella Maris, og nyd en aften med godt humør og masser af varme i selskab med familie og venner. 

3 RETTERS MENU KR. 425,- pr. kuvert

Eksklusiv nytårsaften

Nyd en eksklusiv aften med bobler og østers, udsøgt 5 retters nytårsmenu ledsaget af fantastiske vine og festfyrværkeri over Svendborg Sund.

PRIS PR. PERSON KR. 2.695,-

Skal I holde julefrokost?

Nyd en hyggelig aften med masser af julestemning og velsmagende 3 retters gourmet julemenu.

PRIS PER PERSON KR. 895,-  V/ min. 8 pers.