AT8V1735078.jpg
Skipperly med får.jpg
Mødebord.jpg
Helikopter ved Skipperly.jpg
IMG_8678.jpg
AT8V1735078.jpg

Vejrø resort


moderne og usleben ø-luksus

SCROLL DOWN

Vejrø resort


moderne og usleben ø-luksus

Kontakt os for mere information

Navn *
Navn

VEJRØ RESORT – en moderne og usleben luksus-ø for udsøgte og hyggelige business events, møder og fester

Med fuldstændig fred og ro i de skønneste omgivelser med et vidunderligt lys som reflekteres i havet, er der masser af plads ude som inde på det naturskønne Vejrø. Rammerne er optimale til intenst nærvær og succes for netop jeres arrangement.  

Kom flyvende eller sejlende og mærk naturen helt tæt på; klap en gris på ryggen, fang selv fisken, stryg rejer om sommeren og høst sæsonens grøntsager på marken eller i det smukke Orangeri.  

Uanset om det er business eller fest, kan I være fuldstændig for jer selv og få ægte forkælelse og usleben ø-luksus.

Vi holder vinterlukket fra 24/9-2017 til april 2018. Vi kan dog kontaktes på info@vejroe.dk, hvis I er interesseret i et eksklusivt privat eller firmaarrangement. 

Vi åbner op for sommersæson  i april 2018

Læs mere her

Skipperly med får.jpg

Om Vejrø Resort


Om Vejrø Resort


 

Vejrø Resort er Stella Maris’ søsterafdeling som er beliggende i Smålandsfarvandet tæt ved Femø og Fejø. Vejrø Resort er et moderne og hyggeligt hideaway med respekt for naturen og øens skønhed. Vejrø Resort tilbyder en afslappet, naturlig ø-luksus, som ikke fås lignende andre steder.

Her midt i naturen tilbyder vi ophold for den kvalitetsbevidste gæst i afslappede og luksuriøse omgivelser. Du kan nyde livet på en selvforkælende weekend, holde private fester eller afholde forretningsarrangementet i eksklusiv men jordnær stil. 

Vi tilrettelægger hvert arrangement efter jeres formål, behov og ønsker.  Vi er klar til at komme med kreative forslag til teambuilding-aktiviteter, særlige events og sikrer, at logistikken fungerer perfekt.  

 
Mødebord.jpg

Faciliteter på Vejrø Resort


Faciliteter på Vejrø Resort


 

OVERNATNING

Overnatning foregår i afslappet luksusstil i suiter eller Deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg, Vejrøs oprindelige hovedgård, i Karlekammeret eller i et af vores tre gæstehuse. Midt i naturen med udsigt til mark, skov, strandenge og det nærliggende hav.

RESTAURANT SKIPPERLY

Restaurant Skipperly er et ærligt landkøkken, baseret på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de lokale råvarers smag, duft og konsistens i centrum. Ambitionerne er skyhøje, mens benene er solidt plantet i Vejrøs gavmilde jord. Nøgleordene er respekt for naturen, nænsom tilberedning og kreativ kokkerering.

Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til stede her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen og tilberedt med kærlighed og kreativitet.

VEJRØ MARINA

Kommer du i egen båd til havnen, kan du benytte en af vores 85 nyanlagte bådpladser med vand og el på broerne og luksuriøse bade- og toiletforhold i et topmoderne hus. Indrettet til både familien og parret uden børn.

Ved havnefronten er der masser af plads til leg og hygge ved borde og bænke samt grill- og bålsteder til fri afbenyttelse langs havnefronten. Til børnene er der sørøverlegeskib og et kaninbjerg.

Inklusive i opholdet er fri adgang til vaskemaskine og tørretumbler, udendørs tennisbane, petanquebane, christianiacykler og mountainbikes i flere størrelser til fri afbenyttelse.

Overnatning:
Suite: 1
Jr. Suite: 5
Dobbeltværelser: 20
Enkeltværelse: 1
Mulighed for ekstra opredning: 6

Møde- og opholdsrum:
Restaurant Skipperly:  60
Vinkælder: 1
Skipperly Stue på 1. sal: 20
Møderum & grupperum: 2

Øvrige faciliteter:
Havn: 85 bådepladser
Mountainbikes: 16
Tennisbane: 1
Landingsbane: 650 m. lang
Helipad: 1    

Helikopter ved Skipperly.jpg

Transport til Vejrø


Transport til Vejrø


 

Vi sørger for, at I kommer godt til Vejrø hvad enten I ønsker at komme sejlende eller flyvende. Der er gode og gratis p-forhold både i Kragenæs havn og Roskilde Lufthavn.

Sejlads fra Kragenæs Havn: 20 min. 

Mulighed for sejlads fra Karrebæksminde: ja mod tillæg

Flyvetid fra Roskilde: 20 min.

 
IMG_8678.jpg

Fra mark til mund


Fra mark til mund


Vores Fra mark til mund koncept bygger på øens egenproducerede, økologiske råvarer. Vores filosofi er, at den bedste kvalitet kommer af at have tålmodighed med årstidernes skiften og respekt for øens naturlige skønhed. 

Vi bestræber os på at være så selvforsynende som muligt. Dette kan dog variere fra sæson til sæson. Samtidig leverer vi i sæson også råvarer til vore søsterhotel Stella Maris Hotel de Luxe.

På Vejrø dyrkes der efter økologiske principper. Vi giver dyrene både tid og rum til at leve og vokse på naturlig vis inden slagtning. Kvaliteten af vores dyr er derfor ikke overraskende meget høj.

På Vejrø dyrker vi en lang række grøntsager, frugter og krydderurter. Vi har en skøn æbleplantage og Danmarks måske smukkeste drivhus i klassisk, victoriansk stil. Her dyrkes et utal af grøntsager og spændende krydderurter – lige til at plukke af og integrere i dagens menu.